Activiteiten Internationale Armoededag 2020

Dit jaar geven de Armoedecoalitie Utrecht, Sharing Acts Society, bibliotheek, Sint Maarten Parade en Stichting Dialoog samen invulling aan de activiteiten in het kader van Internationale Armoededag. Met elkaar verzorgen zij in Utrecht een programma met een viertal evenementen.

Het centrale thema luidt: de verbinding van arm en rijk, en de zoektocht naar een beter leven. Daarbij onderzoeken we wat arm of rijk zijn in de praktijk nu precies betekent, het belang van delen en omkijken naar elkaar, en hoe uitsluiting kan worden tegengegaan.

De vier evenementen zijn:

  1. Bibliotheek voor een wereld zonder armoede
  2. Het Grote Utrecht Stadsdiner
  3. De Ronde van Sint Maarten
  4. Mooi Meegenomen: een informatie- en weggeefmarkt

    Klik voor meer informatie over deze activiteiten op de twee links hieronder.