100 vrijkaartjes voor klassiek concert op 22-02-2020 in TivoliVredenburg

Hou je van klassieke muziek, maar ben je niet in de gelegenheid om dit zelf te betalen? Meld je dan aan voor een of twee gratis kaartjes voor Monteverdi-Dag bij toniobozelie@gmail.com. De Organisatie Oude Muziek heeft 100 kaarten beschikbaar voor mensen met een laag inkomen voor het concert op zaterdag 22 februari om 20.00 uur in de Grote Zaal van TivoliVredenburg, zie hier.

Deze kaarten zijn beschikbaar gesteld door bezoekers van het Festival Oude Muziek die een toegiftkaartje hebben gekocht om andere mensen met minder geld ook te laten genieten van oude muziek.

Heb je zin om te gaan? Stuur dan snel een mailtje naar toniobozelie@gmail.com. Zij regelt namens de Armoedecoalitie de aanmelding.