‘Te gast bij Omduw’, Jubileumkrant Omduw

In maart van dit jaar (2017) heeft Omduw haar 35-jarig bestaan gevierd. Elders op deze website is het verslag van het symposium te vinden dat op 31 maart is gehouden. Bij die gelegenheid is een Jubileumkrant aangeboden aan de gasten en relaties van Omduw. Deze zeer fraai vormgegeven en informatieve uitgave is nu ook digitaal als pdf beschikbaar voor iedereen die erin geïnteresseerd is. Klik hiervoor op: Jubileumkrant Omduw mail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.