Sint Maarten viering 2015: feest van het delen

Sint Maarten 2015 Banner 468x60

Na de succesvolle start van de Tour de France, Le Grand Départ, pakt Utrecht dit jaar opnieuw breed uit. Maar nu met een uitgebreide en actuele viering van het jaarlijkse feest van Sint Maarten, schutspatroon van de stad. Van 7 tot en met 11 november wordt voor jong en oud in Utrecht een uitgebreid programma georganiseerd. Daarbij zal, in de geest van Sint Maarten, de aandacht voor solidariteit en barmhartigheid in onze stad centraal staan. De feestelijke maaltijd die OMDUW jaarlijks op 11 november (gratis) aanbiedt aan dak- en thuislozen maakt onderdeel uit van het programma.

Nieuwsgierig geworden naar wat er verder te doen is? Surf dan naar: SINT MAARTEN FEEST VAN HET DELEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.