Documenten Utrechts Armoedeplatform

OMDUW draagt actief bij aan het overleg en de initiatieven van het Platform van de Utrechtse Armoedecoalitie, kortweg Armoedeplatform genoemd. Dit is een bundeling van belangenbehartigers, hulpverleners en ervaringsdeskundigen die zich samen willen inzetten voor echte kansen voor iedereen en het tegengaan van armoede en sociale uitsluiting in de gemeente Utrecht. Het Platform wil een luis in de pels zijn, die mensen in armoede een gezicht geeft en het armoedebeleid voortdurend kritisch en opbouwend toetst aan de praktijk. Via het Platform ontvangen wij regelmatig informatieve documenten over de problematiek en het beleid, die wij graag op deze weblog plaatsen.

2012_Visie-op-armoede_

De-Link Nieuwsbrief mei 2015 def

Brief waarborgen bestaansminimum 10-03-2015

Factsheet Armoede in Utrecht

Bijdrage voor Vernieuwde Aanpak Armoede 07042015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.