Alles over de stichting Toevlucht!

In december 2013 is, mede met steun van OMDUW, een nachtopvang voor ongedocumenteerden in de stad Utrecht van start gegaan. Dit is mogelijk geworden dankzij de inzet van vele vrijwilligers en (tijdelijke) middelen uit kerkelijke diaconale fondsen. Door de vrijwilligers is een prachtige website opgezet, waarop in woord en beeld alle informatie is te vinden over dit initiatief. Ook worden diverse mogelijkheden aangegeven om mee te doen of steun te geven, o.a. via het ondertekenen van een petitie gericht aan het gemeentebestuur. (De weblink staat ook onder Blogroll in de rechterkolom op dit weblog.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.